تاریخ : سه شنبه 1 مهر 1393

نشست مدیران اجرایی و مدیران گروههای آموزشی دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب ، نشست هم اندیشی مدیران اجرایی دانشگاه و مدیران گروههای آموزشی دانشگاه با اعضای هیات رئیسه دانشگاه با قرائت قرآن کریم  در سالن کنفرانس ریاست تشکیل شد.

هدف از این نشست، هم اندیشی، هم فکری و هم افزایی مدیران اجرایی دانشگاه  و  مدیران گروههای آموزشی و هیات رئیسه در جهت بهبود کیفی آموزش، پژوهش و سایر موارد عنوان شد.

دکتر عباسیان رئیس دانشگاه ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز سالتحصیلی  و تشکر ویژه از همکاری بسیار خوب اعضای هئیت علمی و کارکنان دانشگاه گزارشی از وضعیت دانشگاه ارائه داد.

در ادامه  دکتر غفوریان معاونت اداری و مالی و دکتر حاجی بدلی معاونت آموزشی و پژوهشی و دکتر هاشمی معاونت دانشجویی و فرهنگی  در زمینه های تخصصی توضیحاتی جامع را ارائه نمودند.

همچنین مدیران اجرایی و مدیران گروههای آموزشی دیدگاهها، انتقادات و پیشنهادات در زمینه های مختلف پرداختند و در ادامه دکتر عباسیان  ریاست دانشگاه در خصوص موارد مطرح شده به تفضیل صحبت نمود.

• در سه شنبه 1 مهر 1393
  • توسط روابط عمومی