تاریخ : سه شنبه 9 آبان 1396

دفتر فنی؛

فراخوان طراحی آبنمای محوطه دانشگاه بناب

دانشگاه بناب در نظر دارد طرح آبنمای محوطه اصلی دانشگاه (روبروی دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده علوم پایه) را تکمیل نماید. لذا از کلیه دانشگاهیان محترم دعوت می شود با ارسال طرح های پیشنهادی خود تا آخر وقت اداری 10 آذرماه سال جاری به اداره امور فنی دانشگاه در فراخوان فوق شرکت نمایند. پس از داوری طرح توسط کمیته فنی دانشگاه و تأیید آن به برنده طرح برتر 1 سکه بهار آزادی و دو طرح برگزیده جوایز ارزنده و لوح تقدیر اهدا خواهد گردید.

دانلود فایل های مربوطه:

• در سه شنبه 9 آبان 1396